Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€

Όροι Χρήσης

Το παρόν site και eshop ανήκει στην εταιρία ΔΙΛΜΠΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΡ. ΓΕΜΗ 117741704000 ΑΦΜ 800350352 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η ανωτέρω εταιρία είναι και ο διαχειριστής του eshop.

Το eshop προορίζεται σε ιδιώτες πελάτες λιανικής και όχι για χονδρική πώληση. Τα προϊόντα που υπάρχουν στο eshop είναι 100% αυθεντικά και αγορασμένα από τις επίσημες εταιρίες ή τους εγκεκριμένους εισαγωγείς.

>Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ενδεικτική και προκύπτει από το μηχανογραφικό μας σύστημα. Σε πολύ σπάνια περίπτωση ενδέχεται να αναφέρεται διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ενώ στην πραγματικότητα να μην είναι διαθέσιμο. Σε αυτή τη περίπτωση ζητάμε ειλικρινά συγνώμη αλλά δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε ενδεχόμενη ζημία που θα προκύψει από την μη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθος πληροφορίες που αναφέρονται στην σελίδα. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή μεγάλου φόρτου εργασίας (Black Friday, Χριστούγεννα, Εκπτώσεις) ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων από τις courier. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που θα προκύψουν από καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη από ζημίες που προέκυψαν κατά την χρήση των προϊόντων που αγοράστηκαν από μας.

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και ή αναπαραγωγή περιεχομένου της σελίδας χωρίς την άδεια της ανωτέρω εταιρείας.

Scroll to top