Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση), θα πρέπει να καταχωρήσετε την Φόρμα Επιστροφής στο τέλος της σελίδας με τις απαιτούμενες πληροφορίες, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία:

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή θα λάβετε ειδοποίηση με email για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται μόνο με την συνεργαζόμενη courier με την οποία το παραλάβατε.

Αλλαγές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής Για αγορές άνω των €50 εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Κάθε επόμενη αλλαγή έχει επιβάρυνση €7.

Για αγορές κάτω των €50 κάθε αλλαγή έχει επιβάρυνση €7. Για την Κύπρο κάθε αλλαγή έχει επιβάρυνσή €18. Για την Βουλγαρία κάθε αλλαγή έχει επιβάρυνσή €25. Για την Ρουμανία κάθε αλλαγή έχει επιβάρυνσή €30. Για κάθε άλλο προορισμό ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει το προϊόν με δικό του τρόπο και επιβαρύνεται τα μεταφορικά την αρχικής αποστολής.

Δικαίωμα υπαναχώρησης-Ακύρωση παραγγελίας-Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρετε το λόγο και χωρίς επιβάρυνση (στην αξία του προϊόντος), εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από τη μέρα που παραλάβατε το προϊόν. Θα επιβαρυνθείτε μόνο το κόστος των μεταφορικών.

Κάθε επιστροφή/υπαναχώρηση έχει επιβάρυνση το κόστος των μεταφορικών. Για την Ελλάδα έχει επιβάρυνση €7. Για την Κύπρο έχει επιβάρυνσή €19. Για την Βουλγαρία έχει επιβάρυνσή €25. Για την Ρουμανία έχει επιβάρυνσή €30. Για κάθε άλλο προορισμό ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει το προϊόν με δικό του τρόπο και επιβαρύνεται τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής. Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού επιστροφής σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ο πελάτης επιβαρύνεται και με πιθανά έξοδα τραπεζικού εμβάσματος.

Λανθασμένη αποστολή

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό που παραγγείλατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή χωρίς κάποια επιβάρυνση.

Ελαττωματικό Προϊόν

Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή χωρίς κάποια επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση:

  • Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (πχ. Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγιο, και όλα τα συνοδευτικά όπως ετικέτες κτλ)
  • Αφού ελεγχθεί το προϊόν θα αποζημιωθείτε εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

Φόρμα Επιστροφής

Scroll to top