Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€

Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα

Στο κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω του ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners, Discover και American Express αν το επιθυμείτε.

Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επιχείρησή μας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Η διαδικασία γίνεται με απόλυτη ασφάλεια που προσφέρει η εταιρία μας σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

 

Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή από εσάς των εμπορευμάτων στην συνεργαζόμενη μας courier, όταν σας παραδώσει την παραγγελία σας.

*Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αγορές εντός Ελλάδας.

 

Paypal

Είναι η ασφαλής μέθοδος πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας. Λειτουργεί μέσω ενός email με το οποίο έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία Paypal και σας βοηθά στο να κάνετε ασφαλείς πληρωμές σε αγορές σας μέσω διαδικτύου.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς. Θα πρέπει στην αιτιολογία να αναφέρετε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας, και να μας στείλετε ένα αντίγραφο στο [email protected]. Η παραγγελία δεν θα αποσταλεί αν δεν έχει γίνει πρώτα η κατάθεση.

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR56 0172 2330 0052 3305 4985 587
Δικαιούχος: ΔΙΛΜΠΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

*Αν γίνει έμβασμα από άλλη τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς υπάρχουν έξοδα εμβάσματος €4. Παρακαλώ προσθέστε τα στο τελικό ποσό της παραγγελίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αποστολή.

Scroll to top